330-килограмов жител на американския щат Оклахома успя да се раздели с половината от теглото си в рамките на година. Младият мъж е един от участниците в предаването „My 600-lb Life”, пише „Дейли мейл”.

Кайлъс Гивънс страдал от наднормено тегло от детска възраст. Мъжът признава, че килограмите са го лишили от възможността да бъде с любимата си Джесика и трите им дечица. „Татко трябва да отслабне страшно много, за да може да си играе с мен”, казва едно от момиченцата му.
 
 


През последните две години и половина американецът е прикован към леглото, дишал с помощта на кислородна маска и не се движел. Когато излишните килограми започнали да заплашват живота му, той решил да отслабне. Мъжът се обърнал за помощ към известния хирург Юнан Нозарадан. Той отишъл на преглед в болница, където лекарите му открили инфекция в краката. Това наложило и спешната му хоспитализация.
 
 


Само за два месеца под зоркия надзор на д-р Нозарадан, Гивънс успял да свали около 96 кг. След това той бил настанен в център за физиотерапия. След като отново се прибрал в къщи, процесът на отслабване започнал да се забавя и за два месеца свалил само 2,3 кг. В крайна сметка обаче успял да се избави от 123 излишни килограма.
 
 


Направена му е операция за намаляване на теглото. Гивънс продължил да слабее, започнал да диша без кислородни маски и за първи път от много години станал и започнал да се разхожда.
 
 


В крайна сметка, за година той успял да свали 142 кг.
 
 


След победата младият мъж побързал да предложи на приятелката си да се омъжи за него.
 
 


А тя казала „Да” и го направила най-щастливия мъж на света.