Антония Петрова-Батинкова за пореден път доказа, че е образцова майка (или поне се опитва да бъде). Откакто срещна Ивайло, миската коренно се промени и натрупа само позитиви от страна на фенове и публика.

Двамата показаха искрена радост от раждането на сина им Благовест, който вече стана на цели 3 месеца.

За да отпразнуват събитието, гордите родители избраха да го заведат на историческо пътешествие из забележителностите на Велико Търново и региона. Компания им правеха и родителите на Антония, които са неотлъчно до младото семейство, за да им помагат.

 

 

 

„Благовест Ивайло Батинков на 3 месеца! Отпразнувахме го с разходка на цялото семейство до Велико Търново, Арбанаси, античния град Никополис ад Иструм, Преображенския манастир и още много интересни места”, написа Петрова в социалните мрежи. И разказа с гордост нещо любопитно за малкото си момченце:

 

 

 

„Пораснали сме с цели 12 см и сме цели 7,300 кг, а по-сини от неговите очи просто няма на света... и по-сладки бузки! Расте и се развива със скоростта на светлината! Вече сам си държи шишето, докато пие мляко, при това още от втория месец! Обичаме те, Best Batinkov!”.

 

 

 

Естествено, като всяка друга майка, и Антония иска нейното бебче да е "най" във всичко, но е факт, че Батинкова наистина изживява майчинството по най-хубавия начин, кипи от енергия и признава, че по-щастлива никога не се е чувствала в живота си.

 

 

 

Припомняме, че двамата с Ивайло са заедно от по-малко от година, но вече направиха не една, а цели две приказни сватби, вече са трима и са по-щастливи отвсякога.