Известна пътуваща двойка блогъри минаха през огън заради опасна снимка, която публикуваха в Instagram. Кели Кастил и Коди Уъркман заснеха страшно фото по време на почивката си на о-в Бали. На нея двамата се целуват на ръба на басейн, но уловката е в това, че Кели е излязла извън басейна и буквално виси от него, държейки се само на ръцете си. 

Но докато двойката настоява, че са взели всички предпазни мерки, докато правят снимката, те са изправени пред ожесточената реакция на последователите си в Instagram. Те ги обвиняват, че тяхната нужда от повече последователи и харесвания е по-важна от безопасността.

Снимката е предизвика свиреп дебат в раздела за коментари, като много хора описват действията на двойката като „опасни“ и „глупави“ .

Други обаче се изказаха в защита на действията им, настоявайки, че трябва да им бъде позволено да правят това, което искат, при условие че се чувстват сигурни.

Много критици се обединиха около идеята, че рискът не си заслужава. 

Иронично или не, двойката написа интересно послание под снимката си: "Нашата най-голяма сила в живота, най-важният ни принцип, е разпознаването. Само вие можете да познавате тялото си, да усещате пространството около вас и да разбирате способностите си. В края на деня само ние сме отговорни за решенията, които вземаме."

След като изчетоха куп отрицателни коментари, двойката продължи да защитава образа, като настоява, че са „супер бавни и предпазливи“ при създаването на фотото, и добавят, че не се страхуват, докато правят каскадата, защото си имат „пълно взаимно доверие “.

Коди разкри пред Business Insider и защо точно Кели е била изложената на риск в тази ситуация. 

"Всъщност, това бе нейна идея. Ние сме в добра физическа форма и познаваме телата си и лимитите им. Имаме вяра един в друг и взехме решението да направим снимката заедно, като отбор", споделя той./

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки