Днес мобилните устройства като таблетите и смартфоните сякаш са станали част от телата ни. С тяхна помощ може да направим ужасно много неща: да напишем текстово съобщение, да позвъним, да нагласим алармата, да позвъним, да намерим най-подходящия маршрут, да се свържем с приятелите си в социалните мрежи и това са само някои от функциите на тези мобилни устройства. Днес е почти невъзможно да се живее без тях. Едно от най-лошите неща, което може да ни случи, e системите, управляващи тези устройства, да престанат да работят, след което, образно казано, оставате като без ръце. Именно в подобни случаи помага програмата Dr.Fone-Repair (iOS System Recovery) на популярната компания Wondershare. Това е софтуерен инструмент, предназначен за възстановяване нормалната работа на iOS устройствата.

 

 

 

Навярно ще е интересно да разберете какви са преимуществата на тази програма пред другите инструменти за възстановяване на системата. Wondershare Dr.Fone-Repair решава голям брой проблеми на вашите iPad и iPhone, включително цикличното рестартиране при включване, появата на черен екран, излизането на режима за възстановяване и показването на белия логотип на Apple. Всичко това се прави с гаранция, че нито една част от записаната в смартфона информация, няма да бъде изгубена. Обърнете внимание, че тази програма поддържа най-различни iOS устройства, както е показано по-долу:

 
  • Pad – iPad, iPad pro, iPad mini and iPad Air
  • iPhone – iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus and iPhone SE
  • iPod Touch – iPod touch 4, iPod touch 5.

Що се отнася до системните изисквания, те са следните:

  • Операционни системи: Windows 10/8.1/8/7, Mac OS X – 10.12 (macOSsierra), 10.11 Capitan, 10.10(Yosemite), 10.9(Mavericks) 10.8, 10.7 и 10.6
  • Процесор: тактова честота над 1 GHz, независимо дали е 32 или 64-битов
  • Оперативна памет: над 256 MB, препоръчва се 1 GB
  • Дисково пространство: над 200 MB

Функции и особености на Wondershare Dr. fone-repair

Когато се сблъскат с проблем, като например бялото лого на Apple или ако телефонът е замръзнал при възстановяването, потребителите обикновено се обръщат към iTunes. Но това е възможно, само ако сте си правили резервно копие. А ако не сте – имате голям проблем. Но не е необходимо да се притеснявате, понеже съществува инструмента dr. fone-repair на Wondershare, който се справя с подобни проблеми и връща нормалното състояние на мобилното устройство. Важното е, че всичко може да се извърши самостоятелно, като системата се възстановява само за няколко минути.

 

 

 

Ето някои от проблемите, с които Wondershare Dr. fone-Repair (iOS System Recovery) може да се справи:

  • iPhone или iPad непрекъснато се рестартират
  • В iPhone или iPad се е зациклило логото на Apple
  • iPhone или iPad изглеждат като замразени и не реагират на нищо
  • iPhone или iPad са останали в режим на възстановяване
  • iPhone или iPad показват белия екран на смъртта
  • iPhone или iPad не искат да се отключват и/или заключват
  • iPhone или iPad в iPhone DFU режим
  • iPhone или iPad с червен, черен или син екран

При процеса на възстановяване не се губят данни

Възстановяването на системата е деликатен процес, който може да да доведе до загубата на огромни количества данни, ако например се използва метода с iTunes. Но при dr. fone-recovery няма загуба на каквито и да било данни. За да възстановите системата си с помощта на този софтуер е необходимо да се направят само няколко клика и системата ще започне да работи отново.

 

 

 

Когато използвате този софтуер, можете да сте сигурни, че само вие имате достъп до данните и профила си. Wondershare dr. fone-repair има съвсем приятелски интерфейс, който за нула време ще възстанови всичко.

Как да оправим iPhone с бял екран на смъртта с помощта на Wondershare dr. fone-repair

Както казахме по-горе, процесът на възстановяване е доста особен. Нека да се спрем на оправянето на iPhone, показващ iPhone черен екран – проблемът, при който устройството спира да работи и показва единствено бял екран. Това е често срещан проблем и много фенове на Apple са се сблъсквали с него. Какво предизвиква това състояние на устройството?

Първата възможна причина за възникването на белия екран на смъртта може да е неуспешната актуализация на софтуера. Втората основна причина е опитът за джейлбрейк, при който този процес се е провалил. Трето, това може да е хардуерен проблем, ако например устройството е изпуснато от високо върху твърда повърхност. И накрая, белят екран може да се появи от отслабнала акумулаторна батерия. Понякога, когато нивото на батерията е ниско, някои функции на операционната система спират да работят и се появява белия екран.

 

 

 

Както обикновено, първата стъпка със справянето на проблема е да изтеглите и инсталирате Wondershare dr. fone-repair, да стартирате програмата и да свържете устройството с компютъра. На излезлият основен програмен прозорец кликнете върху repair. Когато устройството бъде открито, натиснете start. Третата стъпка е да изберете download, за да започне фиксирането. При тази стъпка се изтегля най-новия фърмуер. Изчакайте докато файлът се изтегли. Това може да стане и ръчно – можете да импортирате най-новия фърмуер, който съответства на вашето устройство, преди да кликнете върху select.

След като изтегли най-новия фърмуер, dr. fone-repair ще започне процеса на възстановяване и след десетина минути телефонът ви ще заработи. Това са няколкото съвсем лесни стъпки за възстановяване работата на iPhone. Те са същите и при други проблеми с iOS. Многобройните тестове на тази функция показват че процесът е бърз и всичко става само за няколко минути. Няма загуба на снимки, съобщения, клипове и каквито и да било данни. Софтуерният продукт Wondershare dr. fone-repair е наистина едно от най-добрите решения за справяне с подобни проблеми.

Предимства и недостатъци

Предимства

  • По време на възстановяването на iOS устройството няма загуба на данни
  • Интерфейсът е интуитивен и програмата е лесна за използване дори и от съвсем начинаещите
  • Поддържа се всякакви iOS устройства
  • Оправя почти всички проблеми с iOS

Недостатъци

  • Пълната версия изглежда малко скъпа, но си струва, като се има предвид какво може да прави

 

 

Заключение

Приложението Wondershare dr.fone-repair (iOS system recovery) се откроява сред другите програми от подобен род. Този софтуерен инструмент е перфектното решение за възстановяване на едно iOS устройство без загуба на данни. Не се колебайте да го изтеглите, ако смартфонът или таблетът ви с iOS имат проблеми.

Предлагат се две версии на Wondershare dr.fone-repair:

Едногодишният лиценз за Wondershare dr. fone-repair се предлага при цена $59.95 (един компютър и до пет мобилни устройства). Версията с неограничено време на лиценза струва $69,95 (също 1 PC и от 1 до 5 мобилни устройства).