Преди няколко дни ЦСКА-София показа видео с 2 положения от мача с Ботев Пд.

Едното бе за остро влизане на Джонатан Перейра, при което той играе първи с топката, но след това подкосява грубо играч на червените. Нарушение не бе отсъдено и падна втория гол за Ботев Пд. Такъв фаул се дава понякога, но понякога не се дава! Ситуацията беше буквално 50 на 50! ЦСКА показаха и докосването на топката с ръка от Перейра в наказателното поле на Ботев Пд след изчистване на топката от Кристиян Димитров. Ситуация 1 към 1 същата, като тази при атаката на Ботев, за която канарчетата получиха дузпа. Тогава топката по същия начин след изчистване се удари в ръката на футболист на червените, но сигнал за дузпа не последва. Той дойде след 3 секунди за нарушение срещу Лазар Марин. Напротив ЦСКА получи малко по-късно дузпа за игра с ръка на Перейра, след рикошет в гърдите му.

Вчера Любо Пенев отишъл да изгледа положенията с червения картон на Филипов и с дузпата на Ничев. За червения картон Любо отговори, че било „преценка на съдията“, а за дузпата умело избяга от въпроса – „преди това имало много блъскане и бутане“!

Честно ли, бе пич? А видео, дали ще има ли?

П.С. Трябва да се отбележи, че Любо Пенев показа нужното уважение към Ботев Пд като отбор и клуб, и в двата мача в полуфиналите. Пенев се държа уважително, както към треньори, така и към футболистите на канарчетата. Пенев и ЦСКА-София обаче опитаха да повлияят на съдиите за реванша и УСПЯХА, и бяха на косъм от подарен финал! Хората го видяха, дори феновете на ЦСКА: