Превантивно-информационният център по зависимости, съвместно с доброволците от Младежки доброволчески клуб „Дарители на надежда“, организира кампания „Великден в сърцата“ .
 
община Стара Загора
                                                                          
От 12 до 21 април  доброволците подкрепиха Националната кампания „Великден за всеки“ под патронажа на омбудсмана Мая Манолова, включвайки се в инициативата за подпомагане на българските пенсионери. Те отделиха по няколко часа от свободното си време, за да насърчават, подтикват, убеждават хората, пазаруващи в голям магазин, да закупят хранителни продукти и да ги дарят за каузата – да се помогне на нуждаещи се възрастни хора, за да е пълна трапезата им и да има радост в душите и сърцата им в светлите Великденски дни.      
община Стара Загора
 
По време на Великденското ателие, доброволците боядисаха пъстроцветни яйца, изработиха весели шарени кошнички за тях,  сувенирни великденски яйца, малки поздравителни картички, подготвиха празнични пакети с великденски яйца, козунак, курабии. 
община Стара Загора

Младежите зарадваха 10 самотни възрастни хора, потребители на услугата „Домашен социален патронаж“ в Стара Загора, които изненадаха и зарадваха с празнични дарове и внимание по време на „Коледната кампания „Доброто сърце на Коледа“.