Пловдивската компания за парфюмерия и козметика Рефан България не спира да показва и да доказва, че българският спорт трябва да получава подкрепата на родния бизнес. Всяка година REFAN подкрепя стотици спортни мероприятия и десетки индивидуални родни спортисти. Благодарение на подкрепата на компанията наши момичета, момчета, мъже и жени от различни спортове не спират да печелят медали.

Поредният пример за голямото сърце на ръководството на REFAN, отворено широко към нашите спортисти, е заминаването на трима пловдивски джудисти с подкрепата на компанията за парфюмерия и козметика на супер силен турнир в Москва. Димитър Вълков, Георги Колев и Ивайло Каневски от Арена Спорт - Пловдив, заедно с треньора Орлин Русев тръгват тази седмица за столицата на Русия, където ще представляват България на десетото издание на International cadet judo tournament "SPRING HOPES". Тримата най-добри състезатели на Арена Спорт - Пловдив бяха избрани да участват на най-големият международен турнир в Москва.

Турнирът ще се проведе от 26 до 29 април и е организиран от руския клуб Самбо -70, който е световно известен. Самият клуб разполага собствена база, собствено училище или още куп привилегии, за които родните спортисти могат само да мечтаят.

На турнира в Москва тримата българи ще премерят сили с най-добрите джудисти от целия свят.