Само във Флагман.бг: Вижте кой е шофьорът, забил се челно в колата на братя Лолови

Въпреки липса на опит зад волана, Ахмет често е забелязан да предприема рискови маневри на пътя
Тема в развитие
Само във Флагман.бг: Вижте кой е шофьорът, забил се челно в колата на братя ЛоловиТрагедията в Карнобат е огромна! Пострадали са тежко братя Лолови, Яни е в „Пирогов”18-годишен хлапак от Карнобат заби Форда си в луксозен Мерцедес, мъж е с опасност за живота


Ахмет е взел книжка едва преди няколко месеца

18-годишният Ахмет Алиш е шофьорът, блъснал се челно в мерцедеса, в който пътували братята Вангел и Яни Лолови. Това научи Флагман.бг от отлично информирани източници. 

Припомняме, че инцидентът стана събота в ранния следобед на изхода на Карнобат. Форд Галаски, управляван от младия мъж, се е движел в посока АМ „Тракия“, тръгнал да изпреварва два тира с бясна скорост и се забил в правомерно движещата се кола. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Вероятно Ахмет не е преценил разстоянието на идващия мерцедес, или изобщо не е видял колата. При сблъсъка пострадаха и двамата братя Лолови, но по-тежко е състоянието на Яни, който е транспортиран в „Пирогов“. Състоянието му е критично, има опасност за живота му. 

Самият Ахмет, който причини зверския сблъсък, не е ранен, разминал се само с шок от инцидента. 

Пред Флагман.бг негови близки споделиха, че въпреки липсата на опит зад волана, Ахмет често е забелязан да предприема рискови маневри на пътя. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Това е колата, с която е предизвикана тежката катастрофа. Само преди няколко дни Ахмет е пуснал обява за продажбата й

 


В категории: Карнобат