снимка: "Петел"

Общо 7 души са пострадали в последните три дни в 6 произшествия, станали на територията на Варна и областта. Това съобщиха от пресдентъра на ОД МВР.

От полицията също така уточниха, че шофьорът, който блъсна мотоциклетист вчера на бул. "Трети март", е 60-годишен германски гражданин, който живее в България. Както "Петел" събощи, вчера около 15:30 часа ,водачът на «Джип Компас» П.Ф., при излизане от крайпътна територия, не пропуска и блъска мотоциклет «Кавазаки», движещ се в права посока. Вследствие на инцидента водачът на второто МПС (38 г.) получава фрактури на нос и ръка и травма на таза, настанен е за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая има образувано досъдбно производство.

Пак вчера, около 10:30 часа, в гр. Долни чифлик, на кръстовището на ул. «Ботевска» и ул. «Люлин», водачът на «Форд» К.Р. (29 г.), местен жител, при маневра за изпреварване, не пропуска и блъска «Хюндай», движещ се пред него и завиващ наляво. Вследствие на инцидента водачката на втория автомобил (50 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. 

По-късно, около 11:55 часа, в гр. Провадия, на кръстовището на ул. «Св. Св. Кирил и Методий» и ул. «Шипка», водачът на «Тойота» К.Д. (20 г.), местен жител, не спазва разпоредбите на пътен занк «Стоп» , не пропуска и блъска  «Фолксваген». Вследствие на инцидента водачът на втория автомобил (36 г.) и неговият спътник (дете) получават контузни наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. 

В събота, около 15:30 часа, на пътя за Провадия, водачът на «Нисан» М.М. (21 г.) от с. Неофит Рилски, поради несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се блъска в скат. Вследствие на инцидента мъжът получава комоцио, прегледан е и настанен за наблюдение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. 

В петък, около 07:30 часа, на пътя от с. Падина за гр. Девня, «Фолксваген» с водач Н.Й. (47 г.) от гр. Белослав,  не пропуска и блъска  «Шевролет», движещ се по път с предимство. Вследствие на инцидента водачката на втория автомобил (51 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. 

Пак в петък, около 10:50 часа, в гр. Провадия, на кръстовището на ул. «Димитър Грънчаров» и ул. «Дунав», водачът на «Ауди» Е.И. (39 г.), местен жител, не пропуска и блъска велосипедист, движещ се по път с предимство. Вследствие на инцидента колоездачът (69 г.) получава фрактура на гръден прешлен, прегледан е и настанен за лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдбно производство.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html