Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене, което чувам непрекъснато. Както казваше баща ми – не трябва да им се цепи басма. Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се казва, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не трябва да се гледа изобщо в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости.

Това заяви режисьорът и кандидат за евродепутат от ВМРО Андрей Слабаков по Нова ТВ.

„Краси ме покани и аз реших, че може би има смисъл да се опитам нещо да направя. Мислим в една и съща посока и затова се съгласих”, посочи още той.

„Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои от сегашния парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласуват „Макрон”, и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски”, заяви Слабаков.

Като радетел на пушенето на обществени места той обеща да се бори за това и в Европарламента. „Нямам условие да говоря нещо, което някой ми казва. Ще говоря каквото си мисля. Ще пуша, където си искам. Трябва да се пуши навсякъде“, отсече Слабаков. И добави, че можело да изпуши една цигара в компанията на Жан-Клод Юнкер. Даже мислел да дойде телевизията с две различни обувки, но се отказал.

 

Той поиска и тежки наказания за родителите, които не пращат децата си на училище. Настоява това да стане криминално престъпление. И попита защо в Истанбулската конвенция, където се защитават жените и децата, няма нищо за лишаване на подрастващите от ходене на училище.