Вижте пролетта в Морската градина на Бургас

Парковете днес са пълни, градът се готви за Великден


Хиляди бургазлии се порадваха на хубавото време навръх Цветница

Честването на Цветница в Бургас днес събра жителите на града, а тълпите в Морската градина и двете централни пешеходни зони – бул. „Алеко Богориди” и ул. „Александровска” – са такива, каквито рядко и лятото се виждат. Целият град сякаш се готви за предстоящия Великден, а дори и слънцето днес се усмихна, навръх светлия хриситянски празник.

Хубавото за първи път през април време само допринесе за цялостното настроение и мнозина се отпревиха на разходка из парковете на Бургас, за да се порадват сякаш за пръв път на пролетта.

Репортер на Флагман.БГ днес посети и Флората, където от седмица текат подготовките за ежегодния фестивал „Флора Бургас”. Атмосферата действително бе цветна. В малките градинки пред експо центъра карамфили, лалета и другите цветя вече са разцъфнали и сякаш казват, че съвсем скоро трябва да се готвим и за лятото.

Вижте нашата галерия и се порадвайте на пролетта сега, защото още с началото на идната седмица отново идват застудявания, а температурите ще се повишат значително чак на 29 април – след Великден.




В категории: Бургас