Огромни задръствани са се образували и в двете посоки по булевардите "Владислав", "Сливница " и "Цар Освободител" във Варна. Тапите са километрични и на практика градът е непроходим, много са и катастрофите. За участък, който нормално се взема за 10 - 15 мин., днес ще трябва да отделите средно между час и час и половина, в зависимост, дали има или няма катастрофа, пише Nakratko.bg.

Причината се оказа ремонт на бул. "Сливница" в участъка от кръстовището с ул. "Акад. А. Сахаров" до кръговото на строящия се вече няколко години бул. "Левски". 

Професионалистите от пресцентъра на Портних, обаче са изпратили съобщение за промяната в организацията на движението само до медиите, който са на хранилка в Община Варна и получават стотици хиляди лева от общинския бюджет, за да се грижат за доброто име на кмета и да повишават имиджа на местната власт.

В света вероятно няма по-скъпа пътна отсечка от новия варненски булевард „Васил Левски”. 113 млн. лева не стигнаха на варненския кмет за да завърши новата отсечка от 3,1 км.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html