Някои истории в този живот могат да ни оставят без дъх и да ни накарат много сериозно да се замислим за всичко което правим.

Днес ще ви разкажем за една жена, която откри рак на собствената си дъщеричка и то благодарение на една снимка.

Гарантираме ви, че след като изчетете следващите редове винаги ще се вглеждате в детайлите и ще обръщате много повече внимание дори и на най-малките неща. Може би именно те ще спасят живот.

Американка реши да направи снимка на малкото си момиче, което прилича на истински ангел. След като обаче стори това, което е намислила, забеляза нещо странно на кадъра.

На въпросния фотос дясното око на детето й блестяло странно заради светкавицата.

Майката решила да се обърне бързо към лекар за всеки случай. На момиченцето били направени серия от изследвания и множество тестове. Резултатът от проверката на медицинските лица установи 10 неоплазми в очите на детето.

Наложила се е незабавна операция, при която от очите й бяха премахнати въпросните неоплазми, а след това започна търсенето на метастази и в.

Лечението на рака е отнело малко повече от три години, но към този момент лекарите с надежда обявяват, че момиченцето вече е здраво и няма заплаха за живота й. След дългите години престой по лечебни заведения и болници, най-накрая малкото момиченце ще може да тръгне на училище и да живее нормален живот

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!