Атрактивната певица Гери-Никол не получи нито една номинация за наградите на БГ РАДИО.

 

Изпълнителката е тотално отсвирена от борбата за статуетки. Нейните преки конкурентки Дара и Тита са номинирани за най-добра певица на годината, но не и Гери. Въпреки хитовете си през 2018 г., певицата е изтласкана от борбата. Причината за липсата й е скандал, който датира още от две години насам.

 

На една от церемониите устатата певица директно обвини БГ радио, че вотът е нагласен. Тогава тя беше номинирана в няколко категории, но никой не я беше поканил да изпее своя песен на награждаването. Година по-късно Гери отново влезе в конфликт с организаторите.

 

Най-гледаната българска поп песен е била нейната, а дори не е получила номинация, писа „България Днес“.

 

Сега изпълнителката тотално изпадна от абсолютно всякаква изява за единствените награди в бранша. Тя е обидена, но уточнява в профила си, че за нея тази тема е приключена. От Бг радио са категорични, че варненката няма за какво да е обидена, тъй като гласуването е на публиката.

 

„Над 18 000 слушатели на най-българското радио в ефира номинира любимите си изпълнители за единствените музикални награди в България, чиито победители се избират само от феновете и публиката“, се казва в официалното им съобщение.