За певеца Панайот Панайотов близките срещи от третия вид са ежедневие. Големият български изпълнител неведнъж е виждал НЛО, а наскоро отново е имал среща с извънземни, научи HotArena.


Срещите му с представители на чуждите цивилизации ставали в близкото до София село Царичина. Населеното място от години е обвито с мистерия.

Според една от легендите военните били облъчени от извънземни с психотронно оръжие, което ги зомбирало против волята им.


„Имаме вила на Царичина. Често виждам летящи обекти, те са си нещо нормално за селото. Ето сега пак наскоро видях.
Обикновено чиниите седят неподвижно в една точка, изведнъж излитат и изчезват.


Случвало се е и къщата ни да бъде осветявана като прожектор. Но мен не ме е страх от НЛО.
Един велик немски писател е казал: Там, където има смях, няма страх от дявола” смее се момчето, което говори с морето.


Само преди дни обичаният изпълнител навърши 68 години, но въобще не се чувства стар или уморен. Той е на гребена на вълната, готви се за концерт в Гърция за 24 май, а също така и да поздрави сънародниците ни в Солун, пише "България днес".


„В огледалото виждам едно възмъжало момче и си казвам–Панчо, не се страхувай, смело напред! Аз не се чувствам завършен като човек, нито пък начинаещ, по-скоро съм някъде по средата. Все още искам да уча, искам да си овладея гласа напълно, защото това за мен е важно... Винаги има какво още повече да се желае.”, споделя още Панайот Панайотов.


Колкото до най-интересните случки от живота му, певецът не може да забрави една жена, която го смятала за свой син.

Беше от някакво село петричко село. Версията й бе, че имала 4-месечен син Панайот, който обаче не стана ясно как и защо е загубила. Видяла ме по телевизията и решила–това е моят син”, спомня си Панчо.


С жената при него отишли и роднините й, които му разказали, че детето имало белег на задната част на бедрото. Певецът доказал, че не е той, тъй като няма такъв белег, но това не отказало жената.


„Години наред тя не се спря. Колкото пъти съм имал концерт в Петрич или някъде другаде в района, тя идва, качва се на сцената, дава ми плик с круши, ябълки примерно и 10 лв вътре, целува ме пред всички и си заминава.


Това е една весела история, но някак ми се е запечатала”, споделя Панайотов.