23-годишният Венцислав Г. е задържан за срок до 72 часа от Районната прокуратура във Варна, след като е бил привлечен като обвиняем. На 17 април 2019 г. около 18,40 часа на бул. „Трети март“ във Варна при управление на мотор той блъснал пресичаща на пешеходна пътека жена.


Вследствие на ПТП-то е пострадала и возещата се на мотора спътничка на обвиняемия. На пешеходката са причинени три средни телесни повреди, а на спътничката на Венцислав – една. 

Обвиняемият е бил неправоспособен. 23-годишният мъж никога не е притежавал свидетелство за управление на МПС. Разследването по случая е установило също, че управляваният от него мотоциклет е с прекратена регистрация, а поставените регистрационни табели са на друго МПС.

Утре, 19 април, Районната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския районен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняемия.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html