Моделка в Instagram похарчи много време и пари за пластични операции. Тя целенасочено е променила драстично визията си, а пък в същото време се удивлява защо мъжете не я възприемат сериозно. Синди Мур нарича себе си "първата в света жива секс кукла" и счита, че това е идеалът за красотата.
 
Момичето се е превърнала в ходещ набор от сексуални стереотипи, доведени до абсурд. Daily Star пише, че индустрията за красота постоянно призовава за увеличаване на устните, гърдите и задните части. Постепенно някои момичета се превръщат в комични персонажи. Всичко това е далеч от естествената красота, такива момичета приличат на секс кукли.
 
 


Именно такъв ефект - на жива секс кукли се е опитвала да постигне Синди Мур, която винаги харесвала Памела Андерсън и Джесика Ребит. Синди дори се опитва да копира празния поглед на куклата от секс магазин. Британката се оплаква, че в личния си живот няма емоции: "Мъжете ме възприемат като секс обект",оплаква се Синди. 
 
 


Въпреки че според нейните думи тя иска да има семейство и деца, както и да започне собствен бизнес, който не е свързан със секс индустрията.
"Да, аз съм настроена за семейство и кариера, но в същото време обичам да изглеждам като секс кукла. Аз съм загадка! ”- казва момичето.