Кубрат Пулев се включи на живо в студиото на "Диема спорт", за да коментира победата си над Богдан Дину. Той призна, че това е бил доста труден мач за него. Освен това допълни, че сега предстои кратка почивка, а след това продължава напред.

"Не беше лесно, момчето се беше подготвило. Знаеше какво и как правя. Не успя да пласира много добри удари, но имаше някакви попадения, които ме затрудниха на моменти. Но важното е, че преодолях тази аркада, която се получи. Това е бокс все пак и се получават такива неща. За моя радост кътмена успя да затвори аркадата. Това му е работата на него и затова взима такива пари.  Радвам се, че всичко стана както трябва. Естествено, трябваше да проявя коравост, да продължа моята игра и даже напротив - да го притисна още повече. Смятам, че успях и закономерно го нокаутирах" заяви Пулев.

Ringside view of @KubratPulev's tremendous knockout victory! #PulevDinu | @ESPN pic.twitter.com/X743zNwcpm

— Top Rank Boxing (@trboxing) March 24, 2019

"Видяхте един прецедент, който никога през живота ми не ми се беше случвал, но аз не губех търпение, защото понякога това, което се опитва да ни прави мръсно, всъщност ни прави по-хубаво и ни прави по-големи. Така че никога не съжалявайте за нищо и бъдете над нещата. Благодаря на всички зад екраните, които са се радвали на моята победа. Благодаря и на тези които са искали да не победя. За съжаление ги разочаровах. Обичам всички, които бяха зад мен и в този ранен час са били будни и са гледали мача",каза още Кобрата.

"Планираме да продължаваме да се развиваме и аз и брат ми, за да можем да постигнем нашите цели и да довършим това, което сме започнали. С всеки изминал мач се чувствам по-добре, по-усъвършенстван, по-прецизен, по-добър и се радвам за това. Благодаря на българската публика, която беше тук. Всички бяха пощурели и обезумяли от удоволствие и кеф. Аз съм готов да изляза в мач за титлата. С всеки следващ мач се усъвършенствам и обогатявам. За мен всеки мач е по-добър опит. В следващите месеци ще починем малко, а после продължаваме напред!", завърши българският боксьор.