Кубрат Пулев (26-1, 13 KO) залага на карта своята кариера и възможността да се бие отново за световната титла. Той излиза тази нощ окобо 05,00 часа срещу румънския здравеняк Богдан Дину (18-1, 14 KO) на галавечер в Коста Меса, Калифорния (САЩ).
10-рундовата битка ще бъде професионалният дебют за Кобрата Зад океана. До този момент всички мачове на най-добрия наш боксьор бяха в Европа. На шоуто в Ориндж Каути се очакват около 1500 зрители. По-голямата част от тях ще бъдат българи.

@@@

Пулев (26 победи, 13 с нокаут и 1 загуба) продължава да бъде официален претендент за титлата на Международната боксова федерация. Той затвърди своята позиция с успеха над Хюи Фюри в края на миналата година в "Арена Армеец". Тогава 37-годишният Пулев демонстрира забележителна форма и показа, че продължава да се развива. През всичките 12 рунда Кобрата пресираше своя съперник и с изключение на един критичен момент тотално доминираше.

Богдан Дину (18 победи, 14 с нокаут и 1 загуба) направи сериозно име през последните пет години. Единственото му поражение беше в последния му мач срещу Джарел Милър. Румънецът започна отлично срещата и успяваше да порази американеца с бързите си удари, но след това беше свален на два пъти в нокдаун преди да бъде нокаутиран.

1 ГЛЕДАЙТЕ мача КУБРАТ ПУЛЕВ - БОГДАН ДИНУ - ТУК!!!

2 ГЛЕДАЙТЕ мача КУБРАТ ПУЛЕВ - БОГДАН ДИНУ - ТУК!!!

3 ГЛЕДАЙТЕ мача КУБРАТ ПУЛЕВ - БОГДАН ДИНУ - ТУК!!!