Тервел Пулев излиза срещу коравия американец Мич Уилямс. Битката е насрочена за 8 рунда и ще се проведе тази вечер в Коста Меса, Калифорния, около 02,25 часа.
По-малкият брат на Кубрат Пулев ще гони 13-а победа на професионалния ринг. До момента той е без грешка, като отказа 11 от своите съперници. Единствено ветеранът Валери Брудов успя да изкара пълните осем рунда срещу Тервел.

Българинът е повече от впечатляващ в своите мачове. Само веднъж той е боксирал повече от три рунда, а в последната среща спечели и първия трофей при професионалистите. В "Арена Армеец" 36-годишният Пулев стана шампион на Европейския съюз в полутежка категория. Той нокаутира във втория рунд аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Бруцезе.

@@@


Следващият опонент на Тервел Пулев изглежда доста по-корав на хартия. 36-годишният Мич Уилямс има 16 победи (11 с нокаут), 7 загуби и 3 равни. 180-сантиметровият боксьор с обратен гард дебютира през 2007-а при професионалистите. Той е играл с много сериозни имена като Исмаил Силах, Оланреважу Дуродола и Едуин Родригес. Американецът е бил нокаутиран само два пъти, а останалите му поражения са по-точки.

 

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

ТУК!