Старши треньорът на волейболния Левски Владимир Николов сподели, че тимът на Нефтохимик заслужено продължава напред на полуфиналите в Суперлигата. "Сините" паднаха с 0:3 гейма и във втория мач от 1/4-финалните плейофи и отпаднаха от борбата за титлата.

"Нефтохимик за пореден път демонстрира своята класа и заслужено продължават на полуфинал. Бяхме изключително сковани, по-скоро притеснени от имената, които играят отсреща, от важността на срещата. Това, което тренирахме, е това, което играхме в третия гейм, а не в първите два гейма. В тях бяхме много сковани, взехме поредица от точки от флот сервис със средна сила, но в крайна сметка нещата опират и до индивидуални майсторство. Играхме доста добре в третия гейм, но не успяхме да реализираме две контри след 20-ата точка. Когато не си по-силният отбор, това няма как да бъдат наказани", сподели Владо Николов.

"Николай Учиков показа класа, която е над нивото на първенството", коментира още треньорът на Левски.

"Смятам, че въпреки всички проблеми, които имахме, показахме характер, израстване и през по-голямата част от мачовете играхме добър волейбол. Направихме много по отношение на израстването. За съжаление, все още не успяваме да се противопоставим срещу отбори като Нефтохимик".

"В следващата седмица ще почиваме и след това ще анализираме представянето през сезона. До края на април ще имаме решение за напред. Ще се опитаме да запазим по-голяма част от отбора за следващия сезон, ще се опитаме да бъдем по-силни", завърши Владимир Николов.
ГАЛЕРИЯ от мача ЛЕВСКИ - НЕФТОХИМИК 0:3 - ТУК!!!