Шокиращите разкрития за бебето на Меган Маркъл и принц Хари сякаш нямат край. Колкото по-скоро наближава моментът херцогинята да роди, толкова повече пикантерии излизат наяве. Скоро отви показахме . Непосредствено преди това отсподелихме с вас .

От  припомняме, че детето на британския принц и бившата американска актриса трябва да се роди през пролетта.

В края на миналата година пък .

Малко след това ви показахме .

Сега обаче от  попаднахме на доста интересни неща, които британските медии написаха за нероденото дете на принц Хари и американската му съпруга.

Оказа се, че на Острова текат оживени залагания за името на новото кралско бебе.

Съпругата на принц Хари – Мегън Маркъл, вече е в последния етап на бременността и на Oстрова трескаво залагат за пола, теглото, датата и мястото, където ще се роди новият престолонаследник.

Артър е най-спряганото име, ако бебето е момче. Ако е момиче, предпочитанията са за Даяна, както се нарича майката на Хари.

Но докато хората гадаят за пола, името и външния вид на детето, само титлата, която ще носи първородният наследник, е (почти) ясна.

Независимо дали ще бъде момче, или момиче, детето няма да бъде наричано принц или принцеса. Причината се крие в далечно разпореждане на принц Джордж Пети от около 1917 г.

То гласи, че само децата на най-големия син (в случая – Уилям) на принца на Уелс (принц Чарлз) могат да носят същата титла като баща си. И така, тъй като принц Хари е по-малкият от двамата братя, неговите деца няма да се ползват от титлата на своя родител.

Единственият начин това да се промени е, ако кралицата не позволи. Но знаейки колко Елизабет Втора държи на традициите, това едва ли ще се случи.

А какви всъщност ще са титлите на бъдещите деца на Хари и Меган? Ако първородното им дете е момче, той може да получи титлата граф на Дъмбъртън, а в случай, че първо се роди момиче, тя вероятно ще бъде лейди. Но ако първо се роди момиче, тогава синовете след него по-скоро ще носят титлата лорд (първо име) Маунтбатън-Уиндзор. Това, разбира се, се очаква да бъде официално потвърдено след раждането. / 

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!