Дъщерята на Андре Токев му взе хляба. Топресторантьорът  и водещ на „Мастършеф“ има сериозна конкуренция в лицето на своята дъщеря Елиза, научи HotArena.

Красавицата, която е актриса, отвори собствен ресторант и вече посреща ВИП гости с атрактивни, но достъпни блюда. Елиза изгря в родното кино във филма на Иван Ничев „Пътят към Коста дел Маресме“. Лентата бе избрана да представи страната ни на „Оскар“-ите.

За да обзаведе ресторанта си актрисата използва вещите на бабаите си. Барплотът на заведението е докаран от Германия, бил е собственост на баба й по бащина линия. Менчето, което другата й баба от Петърч е използвала е превърнато в мивка. Менюто е новаторско, но съчетава използването на стари рецепти и класики с модерни подходи, пише „България Днес“.

Цените са „народни“ – от 4 до 8 лева на блюдо, доста по-достъпни от тези в заведенията на именития й татко. И за разлика от него не залага на гурметата. „Има бургери, пържени и варени картофи, вратни пържоли, супи, но всичко е поднесено по „Токевски“ начин“, смеят се гостите на ресторанта.