Тунелът и съблекалнята, която използва тимът на България, на националния стадион "Васил Левски" са с нова визия заради селекцията на Петър Хубчев. Специално за старта на европейските квалификации ръководството на БФС направи всичко възможно националите да се чувстват още по-комфортно. Тунелът преди стълбите за излизане на терена грейна с надпис: "В името на България". От двете страни има главата на лъва от щита на емблемата, с която Ивелин Попов и компания играят от известно време. На стените има следните цитати:"Напред лъвове, напред юнаци", "#винаги заедно, винаги лъвове" и "Сърце, душа за България".

Надъхващи цитати вече има и в съблекалнята на "трикольорите", която също е претърпяла промяна и има много по приветлив и хубав вид. Там специална изненада има за всеки един от играчи, която ги очаква в личните им шкафчета.

Обновена визия има и автобусът, който вози националите. Специално брандиран автобус с цветовете на родния трибагреник са получили националите. Неговата визия е еднотипна с останалите промени, като водещо е главата на лъв, който е от двете страни на превозното средство. Той грее и на билетите за мача. От двете страни на автобуса пък има по един надпис: "Винаги Лъвове" и "Национален отбор по футбол".