Петък се очертава като спокоен ден, изпълнен със силна енергия. Посветете деня на делово действие и емоционално презареждане.

Не се товарете с никакви ангажименти, които да ви изтощат ментално.

 

Хороскоп за утре ОВЕН
Добри постижения
За повечето от вас денят ще премине в делово общуване и срещи. Това е ден на реформи, на реорганизации, на тържеството на новото, постигнато с упорство, труд и постоянство. Петък ще е успешен за Овните насочили се към осъществяването на делови цели, въпреки че в контактите с делови партньори се очертава неразбирателство. Провеждащите преговори и осъществяващите сделки ще постигнат пълен успех. 

 

Хороскоп за утре ТЕЛЕЦ 
Успех в личните дела
С интерес ще се отнесете към сфера, която до сега е стояла в страни от вашата дейност. През днешния светъл и хубав ден ще се чувствате енергични и с настроение за постъпки, за които преди не са ви достигали смелост и сили. През този ден не е уместно да се заемате с реализация на делови цели. Може би предварително ще сте убедени в успеха си, но едва ли ще постигнете такъв. 
 

Хороскоп за утре БЛИЗНАЦИ
Твърде благоприятен ден
Делата ви ще вървят по план, дори и по-добре от това, което сте предвидили. Хубави вълнение и добри чувства ще ви насърчат да изразите любовта, милосърдието и доброто в себе си. Много благоприятен и успешен ден, през който мнозина от представителите на зодията ще проведат сполучливи контакти с високостоящи личности. Чрез тяхна подкрепа ще успеете да разрешите жизнено интересуващи ви въпроси. 

Хороскоп за утре РАК
Хубави постижения
Ще погледнете ведро на живота си и с такава нагласа ще се занимавате с приятни неща. Екипните занимания през днешния ден ще ви носят успехи и удовлетворение. Доста хубав ден за реализация на лични цели и за делови контакти. Очертават се и някои неприятности за практически ангажираните с професионални дела поради несъгласия и кавги с колеги. 

Хороскоп за утре ЛЪВ
Не пестете усилия
Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвайте максимално откриващите ви се шансове. Денят е изключително подходящ за пътувания, премествания, търговия и предприемаческа дейност. Насочите ли се към реализацията на материални цели, или ориентирате ли се към други интересуващи ви сфери, следва да сте енергични и да действате с повече усилия, защото по този начин наистина ще осигурите успеха си. 

Хороскоп за утре ДЕВА
Сполука в делата
Обменяйки мисли и опит, ще търсите мнението на хората около вас, за да изградите крайната си позиция по общ въпрос. Отнасяйки се с повече старание към новите си занимания, търговски и предприемачески дейности днес. Девите са доста напрегнати през този ден, а за повечето от зодията това състояние е следствие от развалените взаимоотношения с някой. 

Хороскоп за утре ВЕЗНИ
Потиснато настроение
Не позволявайте моментно настроение да провали отдавнашните ви планове. Устройство на ново работно място и професионални успехи. Обременяващи ситуации потискат психиката на значителна част от Везните, и предизвикват доста тревожни мисли. В такива моменти не е добре да оставате сами. Насочете се към контакти в обществените където денят ви ще премине доста разнообразно. 

Хороскоп за утре СКОРПИОН
Повишено напрежение
Не допускайте неточности от всякакъв характер да провалят намеренията ви днес. Денят ще оказва благотворно влияние върху щедростта и труда ви, с които ще впечатлявате и бъдете приемани. Силно напрегнати са и Скорпионите през този ден. Вероятността за удавлетворителни постижения не е малка, но първо трябва да постигнете вътрешното си спокойствие, след което да действате настойчиво. 

Хороскоп за утре СТРЕЛЕЦ
Не се поддавайте на конфликти
Ще получите свидетелства за правилността на действията си и те ще внесат спокойствие в ежедневието ви. С работните си и лични ангажименти през днешния ден ще подпомогнете благотворителни инициативи. Овладяването на емоционалната нестабилност и необходимото условие за сполуката ви. Не реагирайте остро поради някои временни затруднения, а работете  последователно и упорито за реализацията на целите си. 

Хороскоп за утре КОЗИРОГ
Не предприемайте рискове
Повечето инициативи за различни дейности през днешния ден идват от вас и неизчерпаемата ви енергия. Споделяйте чувствата си на привързаност, любов, вярност и преданост. Възможно е някои от зодията да считат, че разполагат с приличен шанс за осъществяване на материалните си цели, но това едва ли е така. Денят ще е много напрегнат и неприятен, а ако възнамерявате да рискувате за осъществяването на някаква цел, най-разумно е да откажете  своевременно.           

Хороскоп за утре ВОДОЛЕЙ 
Денят е напрегнат
Ако търсите разбиране от някой и сте зависими от решението му, бъдете внимателни и мили. Споделените мисли, чувства и намерения през днешния ден ще ви прави по-щедри и насърчава желанието ви да сте полезни на повече хора. Ако е възможно да насочите вниманието си към ангажименти от лично естество, или да се освободите от материални дела, ще е добре, защото ще избегнете сблъсъците с опоненти. 

Хороскоп за утре РИБИ
Владейте се
Дава ви се да постигате всичко с лекота. Отговорностите ви през днешния ден няма да намалеят, но за това пък ще се чувствате по-свежи и вдъхновени. Рибите следва да положат достатъчно усилия, за да демонстрират сдържаност през този ден. Владеете емоциите си, петък може да ви зарадва със успех при осъществяването на материалните си ангажименти.