Националният селекционер Петър Хубчев е на мнение, че Англия е големият фаворит за спечелване на групата ни от квалификациите за Евро 2020, а всички останали отбори имат равни шансове за класиране. Наставникът е на мнение, че в тима ни няма големи имена, но е доволен, че всички са готови да преминат пределите си в името на отбора, дори и да имат някакви физически проблеми.

“Чисто физически няма как да работим за подобряване на качествата на играчите за няколко дни. Не мога да кажа кога е станала травмата на Пламен Илиев, но трудно ще намерите отбор без контузии. Мога да ви разкрия, че още няколко човека дойдоха с някакви оплаквания, но аз съм благодарен, че всички са готови да дадат всичко от себе си и да преминат определена граница в името на отбора. Всяка контузия обърква плановете, но затова сме голяма група. Аз разчитам на отбора и той е важният за мен”, каза Хубчев.

Селекционерът коментира и думите на играча на Етър Велко Батрович, че българите могат да бъдат доволни, ако успеят да вземат равенство в срещата с Черна гора утре.

"Това не е първият човек, който изказва подобно мнение. Ние наистина нямаме големи имена и трябва да покажем много борба и отборна работа. Целта е да се доразвием във всеки аспект. Момчето играе тук, сигурно има впечатления, за да се изказва така. Черно море е много сериозен дори и без някои единици. Всички са на мнение, че с изключение на Англия всички имат своите шансове и аз се присъединявам към това мнение.", каза още Хубчев.