Свада заради паркиране в двора на жилищна сграда в руския град Воронеж се превърна в преследване и меле между двама шофьори, единият от които използва палка. Инцидентът е запечатан от камери за видеонаблюдение в района, пише Факти.бг.

Съдейки по видеото, причината за сблъсъка се е превърнал блокиран път за автомобилите в двора на жилищна сграда. Шофьорът на "Нива" първоначално отправя словесни атаки срещу водача на другия автомобил, като иска колата, която му препречва пътя, да тръгне възможно най-скоро.

След оттеглянето на леката кола, бесният шофьор на джипа бързо настига противника си, засича го, след което излиза и му налита на бой. Другият мъж обаче излиза от салона на колата с палка в ръцете си и веднага я пуска в ход.

Шофьорът на Нивата е ударен силно няколко пъти по главата и тялото, след което обаче очевидци се намесват в конфликта. В един момент палката попада в ръцете на набития, но той не успява да я използва. В крайна сметка мъжете се качват в колите си, всичко приключва и те напускат мястото.