Седмицата на тениските в най-творческия квартал на Пловдив Капана предизвика голяма интерес у пловдивчани. Утре е последният ден, в който всеки от вас ще има възможност да се докосне до прекрасните тишърти, които привличат погледите с безброй различни принтове, в които несъмнено ще се влюбите, пише Trafficnews.bg.

 

Дамски, мъжки, детски или по поръчка дизайнерските предложения могат да бъдат разгледани в Галерия 28 на улица Железарска 29.

Редом с тениските, може да се докоснете и до интересни торби с цветни принтове и надписи, изработени от 100 % памук. 

Всъщност, впечатление в модните среди прави големия интерес към тениските от известно време насам. Защо?

Първо, те са изключително удобно и второ, могат да бъдат съчетани в различни комбинации - дънки, пола тип молив, стилето обувки, маратонки, плисе пола, къси панталони и много други. 

Така, една тениска може да бъде идеалния завършек за постигане на стилна визия и в напълно противоположна посока - за спортен стайлинг. 

Ето какво разказа пред Trafficnews.bg собственичката на новия бранд за тениски Colette Collection:

- Как се зароди идеята за собствен бранд?

- Винаги съм искала да имам свой бранд, дори да е скромен. Беше ми инетересно какво е усещането да направя нещо от нулата и да гледам как ще порасне. И как хората ще му се радват.

- Защо точно тениски?

- Всеки носи тениски! Първо започнах да правя тениски за мен самата с рисувани картинки, като се стремях да бъдат по-различни от тези в магазините. Мъжката колекция също е доста различаваща се от повечето, както и материята - много мек и хубав памук. Мисля, че това е чудесен трик за стартиране на бизнес - да правиш нещо яко, което те кефи, и което аз самата мога постоянно да ползвам.

- Как избираш какви щампи да има върху тях?

- Ами отсявам това, което ми харесва на мен, което е различно и красиво, и което не съм го виждала на пазара. На хората също им допадат доста и все по-чесно ми споделят, че моите тениски наистина са доста различаващи се от повечето, на които са попадали. 

- Сред многото предложения към кое интересът е най-голям?

- От дамските модели най-най- продаваните за момента са Жената в зелено- много се харесва, Звездата с надпис на гърба, както и много други. А от мъжките Мозъкът в крушката, която буквално се спукаха да я поръчват , Кучето и My life. 

- Какво да очакваме оттук нататък?

- След този силен старт, който не очаквах, наистина за един месец благодарение на “Галерия28” съм много радостна и все по-уверена и амбицирана за нови, различни, ефектни и летни модели, които да споделям с хората. Все пак е най-хубавото усещане е да знаеш, че на хората им харесва твоята работа. Често се случва някой да ми пише, че всичко е толкова хубаво, че незнае човек какво да си избере - какво по-голяма признание и хъс за работа от това?