Грандиозна промяна с визията на едно от любимите лица на първия сезон за България на кулинарното риалити Hell's Kitchen. 

Отвече ви показахме . Споделихме ви и

Сега ще ви покажем каква грандиозна промяна е направила една от най-големите звезди на първия сезон на "Кухнята на Ада". Ще ви издадем, че става въпрос за жена и то сред най-популярните от участничките. 

Няма да ви държим повече в напрежение и ще разкрием името на чаровната дама. Става въпрос за Светлето, която пък към днешна дата, заедно с победителя от риалити формата - Дани Спартак, се изявява в кухнята на Гала в предаването "На кафе". 

В сряда зрителите останаха приятно изненадани от смяната на визията на чаровната готвачка. Светлето, която завърши на трето място в първия сезон на Hell's Kitchen за България, вече е с тъмна коса, която драстично е скъсила. Тя стига едва до раменете й. Дори обичайната й опашка вече е в миналото, а ластикът е заменен с малка дискретна фибичка, която прибира към тила само най-предните кичури на младата дама. 

Каква е причината за промяната обаче не е ясна. Дали просто Светлето е искала да каже сбогом на русите цветове в косите си за разнообразие или пък се придържа към поговорката, че една жена сменя прическата, когато сменя мъжете - тепърва ще разберем. Все пак със сигурност видът й в момента е много по-хубав и свеж.

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!