Кубрат Пулев коментира организацията, подготовката и очакванията си за предстоящия сблъсък с Богдан Дину на галавечерта в Коста Меса, Калифорния. Битката е сутринта след 03:00 часа българско време на 24 март.

„Чувствам се перфектно, зареден, силен, здрав и с боен дух. Разбира се, че срещата с българската общност тук ме зареди. Винаги ме зареждат, защото приемат много лично моите победи и загуби“, коментира Пулев.

„Кени Адамс е по-скоро треньор на брат ми. Аз съм тук и с Ули Вегнер. Тренираме заедно в залата на „Топ Ранк“, с които подписах. Тренираме здраво. Трябва да победим“, добави той. "По друг начин правим нещата, защото концепцията е различна. Противникът ми предполагам, че вече е тук. Нямам представа и не мога да кажа съвсем точно. На този етап не съм влизал в залата. Чувствам се добре. Целият тим на „Топ Ранк“ са много мили и учтиви. Работата е много добра комплектована. Има добра дисциплина.

@@@

Няма вече почти никакви билети. Ще бъде зверско шоу. Аз съм близо месец вече тук и се аклиматизирах. Първите пет, шест, седем дни бяха по-трудни“, продължи Кубрат. „Не съм имал възможност да стигна до плажовете. Програмата е разчетена и нямам такова свободно време. Евентуално след мача. Сега съм се концентрирал върху мача. Всеки един бой за мен е като мач за световна титла. Не трябва да губим. Трябва само да побеждавам.

Подобен тип събития от българин не е правено тук. Чувствам се много добре. Това ми дава още по-голяма мотивация да побеждаваме. Хъсът ми да победя е още по-голям. Смятам, че българите, които ще напълнят залата ще се изкефят много. Аз съм се концентрирал върху мач. За мен не е проблем да се изправя срещу всеки. Казал съм, че съм готов да изляза срещу всеки. Всеки един от тях мога да победя. Знам какво мога. Когато съм подготвен добре, което е най-важното, мога да победя всеки“, каза още Кубрат Пулев, след което коментира съперника на брат си Тервел Едуин Родригес.

 „Този съперник е много корав и силен за Тервел Пулев. На брат ми няма да му е никак лесно. Ще бъде много интересен и завързен мач. Трябва да победи“, каза Кубрат Пулев в интервю за „Спортно шоу Гонг“ по „Дарик радио“.