снимки: БНТ

Окръжната прокуратура в Търговище ръководи досъдебно производство за тежко пътно-транспортно произшествие с двама загинали и двама ранени, станало днес, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.


Днес на пътя София – Варна, близо до село Презвитер Козма, около 10,05 часа водачът на варненски автомобил „Форд фюжън“ при движение с несъобразена с пътните условия скорост – мокра пътна настилка, загубил контрол. Навлязъл в лентите за насрещно движение и последователно се блъснал в автомобил „Фолксваген кади“ и „Фолкваген пасат“.

Вследствие на ударите са загинали водачът и пътничката във варненския автомобил. Със средна телесна повреда е водачът на „Фолксваген пасат“, който е приет в болницата. Четвъртият пострадал е с по-леки наранявания.

Извършва се оглед на мястото на произшествието. Действията по разследването ще продължават, за да се изяснят причините и обстоятелствата за настъпването на тежкия пътен инцидент.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html