Берое 2007 се наложи с убедителното 11:0 над Миньор (Раднево) в среща от 15-я кръг на първенството на подготвителната група-деца. Двубоят се игра на изкуствения терен над стадион "Берое". "Нормален резултат с оглед на разликата между двата отбора. Гостите се постараха да играят футбол, дойдоха и максимално се опитаха да ни затруднят. Нашият отбор успя да играе комбинативно, доста време не беше ни се случвало. Доста подавания си разменихме, почти всички попадения бяха плод на комбинации,което ще доведе до повишаване на самочувствието на отбора. Същото важи и за резултата. Но не се заблуждаваме, има доста работа пред отбора. Продължаваме да се готвим за първенството и турнирите, които ни предстоят, коментира след срещата наставникът на Берое 2007 Атанас Димитров.

Успех номер 2 в събота е на сметката на Берое 2006!Децата на Боян Стоянов също записаха победа в срещата си от 15-я кръг на подготвителната група деца. "Зелено-белите" се наложиха с 14:0 като гост на Ботев (Гълъбово).

Успех и за Берое 2005 днес! На старта на пролетния полусезон в Зоналната група децата на Дончо Атанасов завършиха 2:1 с Чавдар (Пловдив). Попаденията за старозагорци бяха дело на Иван Неделчев и капитана Цветомир Тодоров.
"Зелено-белите" поведоха с още във 2-та минута след като Иван Неделчев засече центриране на Томи Донев от корнер. Последва натиск на играчите на Берое, но втори гол не падна. В началото на второто полувреме играчите на Чавдар изравниха с гол от около 30-40 метра с помощта на вятъра и поредната изритана топка. След това Томи Донев уцели гредата след пробив от ляво. До края на мача играчите на Берое не предадоха инициативата и след индивидуална акция на Али Айвазов в наказателнотл поле, той бе съборен за дузпа. Капитанът Цветомир Тодоров реализира хладнокръвно наказателния удар, изпращайки топката в левия ъгъл на вратаря. "Играхме на изключително лош терен, което ни затрудни максимално и се наложи да променим както състава, така и нареждането ни по терена. Въпреки условията за игра момчетата показаха гоялмо желание и характер, с което спечелиха заслужено мача", заяви след срещата наставника на Берое Дончо Атанасов.