Спокойна и отрезвяваща събота се очертава за повечето от представители на зодиака. Денят може дори да бъде дори малко по-плавен в развитието си при някой от вас.

Опитайте да не се натоварвате с нищо излишно за да възстановите силите си напълно. 

Хороскоп за утре ОВЕН
Много напрежение и успех
Днес не давайте воля на властолюбието си, защото ще срещнете съпротивата на не по-малко амбициозен човек. Ден преди пълнолуние, през който емоциите и психиката са претоварени. Във вашите отношения с околните ще има доста острота през този ден, а там където става въпрос за материални и финансови придобивки, ще последват мощни кавги и тежки удари. 
 

Хороскоп за утре ТЕЛЕЦ 
Реализирани цели
Днешният ден може да се окаже много важен за вашата по нататъшна професионална реализация. Ще укрепите психическото си равновесие и вярата си с любов, смирение и положителни мисли. Активността на Телците е изразителна през този ден, характерен с настойчивост от ваша страна, с противодействия от съперниците, които ще предизвикат сблъсъци, но и със силен късмет, който ще ви подкрепи  и ще ви осигури предимството предимство и съвършена реализация на целите.

 

Хороскоп за утре БЛИЗНАЦИ
Борби и нерви
Денят ви ще е хубав, ако не позволите на ничие лошо настроение да развали вашето. Денят не е подходящ за нови занимания, ограничете се върху текущите си задачи, и ако е нужно воля, я приложете, за да се предпазите от изкушения и най-вече от конфликти. Събота ще е ярко напрегната за доста от представителите на Близнаци. За този ден се очертава размяна на тежки и лоши удари с противници. 

Хороскоп за утре РАК
Успех в домашните дела
Вниманието ви ще е насочено върху задача, върху която е съсредоточен интереса на много хора. Работете за разширяване на информираността и подобряване на уменията си. Раците няма да пестят усилията си за реализацията на своите цели. През този ден добрите условия за желани постижения са ограничени в рамките на домашните цели. 

Хороскоп за утре ЛЪВ
Липса на шанс за успех
Не пренебрегвайте нито една от задачите си и не ги отлагайте за друг ден. За част от вас денят ще премине в работа върху професионална задача, за други в постигане на споразумения или овладяване на нови знания. На основата на хитрост и дипломатични умения, мнозина от Лъвовете се надяват на успех в събота, но това едва ли ще се случи. 

Хороскоп за утре ДЕВА
Негативно предразположение
Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Трудностите ще подложат на изпитание умението ви да се справяте с изкушенията. Малко пресилено е събота да се определи като неприятна, но мнозина от Девите ще чуят хули и неприятни квалификации за себе си, и точно ще уловят настроението на техните автори. 

Хороскоп за утре ВЕЗНИ
Обещайте си повече настойчивост
С помощта на посредничеството ви ваш колега успява да реализира свой проект, от което полза ще имате и вие. Кратковременните успехи днес могат да се превърнат в разочарования. Не може да се каже, че условията за Везните са прекрасни, и днес ви предстои ярък успех, но че започва благоприятен четириседмичен етап от развитието ви е сигурно, а моделирането му ще зависи предимно от вас. 

Хороскоп за утре СКОРПИОН
Обикновен ден
Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Неблагоприятните въздействия на деня могат да ви създадат емоционален и психически дискомфорт. През този ден възникват добри условия за Скорпионите, които ще ги зарадват с предстоящи успехи. Определението обаче не е свързано със съботата, а засяга следащите дни. 

Хороскоп за утре СТРЕЛЕЦ
Нестабилност
Тревожни чувства са обхванали мнозина от вас. Някои са притеснени от трудностите. Не търсете причини за конфликти, каквито са възможни днес, възприемайте околните каквито са и не се опитвайте да ги променяте. Неудобствата на Стрелците днес се свързват с личната им нестабилност, която всъщност е характерна и за външните обстоятелства. Трудно може да се предвиди удовлетворително развитие на деня, макар че повечето.

Хороскоп за утре КОЗИРОГ
Овладейте настойчивостта си
Имате нужда от обновяване на силите, на духа, на емоциите. Преборете се с изкушенията и запазете мисълта си здрава, за да преминете проверката на съдбата. Не е илюзия и евтино ласкателство, че Козирозите са търпеливи, но и преследват целите си настойчиво, което е ваша характерна черта. Днес настойчивостта не е особено подходящ прийом. Избягвайте съперничеството в материалната сфера.

Хороскоп за утре ВОДОЛЕЙ 

Проявете повече търпение
Дошло е време за действия по задачи, които сте оставяли на втори план. Не се затваряйте за съвети и предложения, но бъдете прозорливи. При Водолеите не може да се каже, че им липсва перспектива, но че имат проблеми с търпението е очевидно. Не се поддавайте на невъздържаност и никога не забравяйте, че рязкостта във вашето поведение е най-големият ви враг. 

Хороскоп за утре РИБИ 
Владейте нервите
Не избързвайте с решенията си днес, действайте постъпателно и разумно. С желанието си да градите, без да натрапвате присъствието си, ще въздействате позитивно върху обкръжението ви. Денят е хубав, разкриващ благоприятни възможности за съвместна работа в бизнеса и по проекти за предстояща реализация. При мнозина от Рибите има проблеми, засягащи нервността. Внимавайте!