Първи бардак със секс кукли отвори врати в София в близост до 5-те кьошета и баня "Мадара", съобщава "Телеграф".

Публичният дом твърди, че предлага високотехнологични секс кукли от медицински силикон, които правели основните форми на секс - вагинален, анален, устен и между гърдите, хвалят се организаторите в сайта loveadoll.bg.
 
 


След заплащането на среща с кредитна/дебитна карта и ангажирането на час от графика получавате електронно съобщение на посочена от Вас електронна поща. Съобщението съдържа потвърждение за запазения час, детайли относно точния адрес на стаята за релакс, достъпа до нея и телефон за връзка. Всички адреси са на удобни локации в сърцето на града, а паркомястото ви е подсигурено от зоните за платено паркиране.

Двете кукли, които в момента са жрици на любовта, сменят позите. "Позите се сменят по ваше предпочитание с натиск по основните стави, куклите имат вагина, анус и уста, с които ще ви доставят максимално удоволствие."
 
 


Куклите са брунетката Джазма, която малко прилича на Лара Крофт, както и блондинката Ема. Цените са 80 лв. за половин час, 140 лв. за час и 250 лв. за 2 часа. "В стаята за релакс има часовник. Проследяването на времето е ваша отговорност и ви съветваме да го следите, за да не се засечете с наш почистващ екип.", съветват организаторите. Те допълват, че е добре да се ползва презерватив, въпреки че куклата подлежи на пълна дезинфекция.
 
 


От сайта са публикували и реакции на клиенти, които ще ви шашнат:

Току що се имах среща с Ема! Още от самото начало ми беше интересно да опитам, чаках някой друг да напише мнение, но нетърпението ми надделя.. Адски интересно преживяване!!! Знам какво ще кажете, но това не ме притеснява.. Да, кукла е, но не е пластмаса, усещането на допир доста се доближава до кожа. Има много големи силиконови цици. Приятни на пипане, с щъркнали зърна, стават за турски, но аз не съм фен. Опитах нещо като свирка и се изненадах от усещането... като че ли заради вакуума който се създава го поема все по дълбоко.Вагината е съвършено реалистична и определено е приятно да я чукаш, хареса ми повече от на няколко мацки от форума, не е супер тясна, но определено не ти хлопа,даже докато в чукаш издава същия звук. Ануса и е вълшебен, определено ми допада, тесничък и дълбок. Само си я нагласяш и пориш смело. Няма мрън мрън, стига, боли и няма ли да свършиш вече... Честно да ви кажа бързо ме изпразни.