Що е то Айляк, какви са характеристиките му, с какво очарова тази жизнена философия не само българите, но и европейците? Тези въпроси все още търсят категоричните си отговори, но за всички е ясно едно. Вселенската столица на Айляка е Пловдив! Но и Айляка е изморително начинание и той също има нужда от своя релакс. Търсихме, търсихме и както се казва, който търси - намира.

През XVII век пътешественикът Евлия Челеби като първа забележителност на Пловдив описва Сахат тепе, на чийто връх „има една висока като минаре кула, в която е поставен часовник, който на обяд бие два пъти. Звънът му е страшен: и на изток и на запад се чува на едно конашко разстояние”.

Именно на това знаково за Пловдив място открихме Любомира и масажното й студио ЛЕА! Там, над стълбите на Каменица, всеки пловдивчанин, а и гост на града може да получи релаксиращите процедури, които да го заредят с нова енергия, за да продължи да опознава хилядолетния град.

Още престъпвайки прага на масажно студио ЛЕА, попадате в една изчистена ,спокойна и приятна обстановка. Тук с удоволствие ще се погрижат за вашия комфорт и ще се насладите на изключителен релакс, оставайки се в ръцете на опитен масажист-терапевт. Ще се почувствате освежени, балансирани и енергични! Гарантираме ви!

Дали ще изберете Ароматерапия, Масаж с вулканични камъни, Масаж с бамбукови пръчки или Класически релаксиращ масаж - няма значение! В добри ръце сте! И буквално и преносно! Разбира се Масажно студио ЛЕА предлага и Антицелулитен масаж, както и цяла Антицелулитна терапия. Ваш е изборът и дали да се преродите с Рефлексотерапия на стъпала.

Ароматерапия

Ароматерапията намира широко приложение за профилактика на различни заболявания. Доказана е стимулиращата функция, която оказва на мозъка – повишава когнитивните функции и подобрява настроението. Ароматерапия с етерични масла се прилага още за лечение на скованост в мускулите, кожни раздразнения, главоболие, проблеми със сексуалната функция, нарушения в съня, стрес, страхови състояния, депресия и други нервни разстройства. Етеричните масла притежават доказани противобактериални и противовирусни заболявания и затова употребата им е препоръчителна при лечение на различни инфекциозните заболявания, предавани по въздушно-капков път. Освен всичко останало,масажът с етерични масла има релаксиращ и тонизиращ ефект на тялото и душата. Наслада за сетивата!

Класически релаксиращ масаж

Масажът е един от най-добрите начини човек да релаксира и да се почувства щастлив.По време на масажа протичат голям брой химически реакции – отделят се серотин и допамин,а нивото на кортизола (хормона на стреса) се снижава. Механизмът на действие на масажа върху човешкото тяло е такъв, че предизвиква истински „ендорфинов бум“. Оказва отпускащо въздействие върху тялото, тонизира организма, освобождавайки го от умората, действа ободряващо върху психиката, като подобрява функцията на нервната система. Положителните резултати от класическия тип масаж се изразяват и в раздвижването на кръвта и лимфата, повишаване на имунитета, заличаване на напрежението и притесненията, както и за изхвърлянето на отровите от организма. Поглезете себе си и си подарете това удоволствие.

Рефлексотерапия на стъпала

Рефлексотерапия на стъпала подпомага способността на организма да се възстановява, подобрява кръвообръщението и доставя допълнително кислород и хранителни вещества до клетките, и подпомага елиминирането на отпадните продукти от организма и цялостната му детоксикация. С методите на рефлексологията се подпомагат кръвообръщението, дихателната,ендокринната, имунната системи и обмяната на веществата в организма. За съвременните хора стресът е водеща причина за здравословни проблеми, както и за напрежение и скованост в мускулите.Целта на рефлесотерапията е облекчаването и премахването на физическия стрес,като се обръща специално внимание на състоянието на ума и духа, в интерес на емоционалното равновесие на човека Рефлексотерапията е средство за подпомагане на всеки оздравителен процес, но рефлексолозите не са просто “лечители.” Основната ни цел, както и на рефлексотерапията която практикуваме, е да помогнем на тялото да възвърне баланса си по естествен начин,като поправи натрупаните грешки в организма и се самовъзстанови. Всички знаем,че тялото е сложна мрежа от взаимосвързани части, зависими една от друга,а рефлексотерапия на стъпала има възможностите да възстанови баланса, хармонията и цялостното здраве в организма. Тя има релаксиращо, регенеративно и поддържащо физическия и емоционален комфорт действие, и води до цялостно благополучие на всеки човек.

Масаж с вулканични камъни

Енергия от Изтока Масажът с вулканични камъни е нестандартна терапия, чиято цел е постигането на баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Вулканичните камъни произхождат от застинала лава и имат свойството да поддържат топлината и да отнемат отрицателната енергия на тялото. Hot stone масажът представлява древна индийска техника, която се базира на философията на Аюрведа за единство и баланс между тяло, ум и дух.

Антицелулитен масаж

Мануалният масаж най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно засегнатите зони да се третират с висококачествени продукти,като целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание. От голямо значение е и честотата на процедурите,желателно е да се правят всеки ден или през ден Оформете своето тяло!

https://lea-studio.com/

0899 147494 Запишете си час!