Три от тимовете на Академията ще играят финал на силния международен турнир "София Къп"!За трофея утре ще спорят Берое 2006, Берое 2008-1 и Берое 2009!Още два тима имат възможност да се върнат с медали от надпреварата след като стигнаха до малкия финал. Това са отборите на Берое 2007 и Берое 2010!
Последни участието си във финалите тази вечер решаваха Берое 2006 и Берое 2007. 
По-големите, водени от Боян Стоянов се наложиха с убедителното 4:0 над Славия. Това беше четвърти пореден успех за Берое 2006 в надпреварата. Съперник на старозагорци във финалния сблъсък, който е утре в 10,30 часа, ще бъде тимът на ЦСКА. 
По-малките, водени от Атанас Димитров завършиха 0:0 в полуфинала срещу Звездичка. По регламент победителят трябваше да бъде определен с дузпи като старозагорци отстъпиха с 1:4 при изпълнението на наказателните удари. "Зелено-белите" удариха две греди, вратарят на съперника спаси един удар. Стражът на Берое също успя да улови едното изпълнение на наказателен удар. Срещата се игра само два часа след последния мач на Берое 2007 в групата срещу Нефтохимик. Любопитно е, че през миналата година Берое и Звездичка отново се изправиха един срещу друг, но на финала. Тогава победител отново бе Звездичка и отново след изпълнение на дузпи. "Днес имахме едно чисто положение по време на мача, но ни липсваше свежест, за да се противопоставим на съперника. За децата обаче това е един полезен опит", заяви след срещата наставникът на Берое 2007 Атанас Димитров. Съперник на тима в спора за 3-4-о място утре ще бъде холандския Football 2 Enjoy (Бреда). Двата тима вече се срещнаха в груповата фаза, Берое спечели с 3:1.