Неделята се очертава като динамичен и активен ден за много от зодиите. Ново начало, успехи в начинанията и от лично естество са само част от хубавите неща, които ни очакват през почивния ден.

Ето какво гласи астрологичната прогноза за неделя, 24 февруари:ОВЕН

Започнете начисто

В неделя я карайте по-спокойно и се въздържайте от прекалено активни действия. Денят съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила, за това е идеалният момент да се започват нови дела и да се осъществяват глобални проекти. Очаква се взаимоотношенията ви с околните да са много напрегнати, може да възникнат ярки противоречия и дори да се стигне до сблъсъци. 

ТЕЛЕЦ

Чудесна реализация

Постигнатото до момента ще ви кара да се чувствате удовлетворени. Денят е изпълнен с радост и движение. Чудесна идея е да прекарате времето си с приятели, в слушане на музика, пътуванията ще са интересни и развлекателни.

БЛИЗНАЦИ

Чакат ви успехи

Искате да бъдете полезни на всички и това ви доставя удоволствие. Всяко начало, поставено днес и изпълнено със съдържание ще ви носи успехи. Неделя е силен дан за реализация на лични цели, делови задачи и ангажименти от различно естество в обществените среди. С проблеми отвън няма да се сблъскате. Енергичността ви, както и нервността са изразителни. 

РАК

Гарантиран успех

Нова и перспективна идея ще ви вдъхнови да заживеете с планове за нейното осъществяване. Денят е с огромен потенциал и сила за разрушаване на старото и създаване на новото. Този ден гарантира успеха на Раците не само по определените за деня задачи, но и по въпроси надхвърлящи рамките на всекидневните ангажименти. Онези от зодията, които са безработни, имат силен шанс за ново и добро професионално място. 

ЛЪВ

Жънете успехи

Прагматичната ви мисъл и находчиви действия ще ви доближат до заветната цел. Жънете успехи в работата върху нови проекти и дейности, разкриващи потенциала ви. Доста благоприятна, неделя ще ви радва с успех в личен план, по въпроси от финансово естество и при осъществяване на по-значими цели свързани с обществените среди. 

ДЕВА 

Късметът е с вас

Денят ще ви срещне с нови хора и ще премине без натоварващи ви вълнения. Новите начинания днес ще са успешни, възползвайте се от съзидателната сила на енергиите. Позитивен ден, изпълнен с късмет и предоставящ чдесни възможности за сполучлива изява във финансовата сфера, при осъществяване на лични дела, при водене на преговори и подписване на споразумения. 

ВЕЗНИ

Късмет и успехи

Сами ще определяте програмата си, без да се съобразявате с другите. Днешният ден е продуктивен и съзидателен, всяко добро начало ще ви носи резултатите, към които се стремите. Денят е чудесен от гледна точка на късмет и възможности за реализация на целите, но и вие сте в обсега на влияние, което предизвиква ярък емоционален дисбаланс. Днес то е обхванало доста зодии. 

СКОРПИОН

Вярвайте на интуицията си

Денят се свързва със строителство и ново начало. Ако срещнете неуредици и неудобства, не реагирайте остро и не се оставяйте те да помрачат настроението ви. Проблемите, каквито и да са те, бързо и безостатъчно ще бъдат отстранени. За да е успешна реализацията ви във избраните сфери, следва да акцентирате върху интуицията си.

СТРЕЛЕЦ

Овладейте емоциите

Стремежът ви да се изтъквате може да ви постави в деликатно положение или създаде недоразумения около вас. Всяко добро начало днес ще бъде толерирано от съдбата. През този ден емоционалното състояние на Стрелците трудно се поддава на класификация защото изглежда като генератор, изригващ с изключителна мощ и положителни, и отрицателни реакции. 

КОЗИРОГ

Смесено влияние

Днес ще успеете да свършите всичко, което предвиждате. Дайте път на смелите ви и находчиви идеи, решавайте елегантно проблемите, но без да създавате такива на околните. Успешен ден, характерен обаче с много нерви, нечестни действия и зле дела от страна на заобикалящите ви. За някои представители на знака неделя ще е особено плодотворна. 

ВОДОЛЕЙ 

Хубави възможности

Съсредоточете се върху конкретни планове и не си губете времето да давате съвети, без някой да ги търси. Ще се ползвате от мощната съзидателна енергия на деня, ако насочите действията си за доброто на повече хора. За да реализирате целите си, следва да овладеете нервността си, която явно някой ще се опита да възбуди чрез клюки по ваш адрес. 

РИБИ 

Силен късмет, но внимавайте

Повечето от вас ще намерят начин да прозрат напред в бъдещето си. Смелите ви решения сега са важни за създаване на нещо ново и полезно за повече хора. Много силен късмет е характерен в неделя за Рибите. Принципно обаче, денят носи затруднения, защото ще се сблъскате с лъжци и измамници. Прибавите ли към силния си късмет активността, ще постигнете добри резултати.