Цветя от ареста изпрати Вълчо Арабаджиев на любимата си Радемила, пише HotArena.

Романтичният жест е направен навръх Св. Валентин. Въпреки че е зад решетките, богатият наследник намери начин да изпрати огромен букет червени рози до младата девойка. Разчувствана от милия жест на приятеля си, тя написа прочувствено послание в мрежата.

“Няма значение кой си и как изглеждаш, ако има някой, който да те обича истински”, като към текста качи и снимка с цветята. Вече шест месеца девойката чака любимия си, който бе задържан през октомври с обвинение за укриване на данъци и пране на пари. По всичко личи, че Радемила не се е отказала от любовта им. Двамата са заедно от една година. В месеците, в коитои не са заедно хубавицата не спира да демонстрира любовта си към младежа в мрежата. Тя дори си татуира и името му. Надписът гласи  в превод „До луната и обратно“, а отдолу са изписани инициалите V.A.

Радемила разкри връзката си с Вълчо с емоционално признание, което му отправи за рождения му ден в началото на януари. Хубавицата признава, че любимият й е научил на много неща и за нея той е герой. Докато го чака да излезе от затвора, тя успешно е поела част от бизнеса му и се занимава с маркетинга на нощен клуб.