Актрисата Александра Сърчаджиева, която през януари загуби своя любим – актьора Иван Ласкин, заяви, че дъщеричката й София тъгува много за татко си.

„Когато видиш тези очички като маслинки, а те са тъжни и тя ти казва: „Мен сега кой ще ме пази?”. Казвам: „Аз ще те пазя”, но тя казва: „Не, ти не си тате”, разказва тя в интервю за предаването „Събуди се“ по Нова тв.

Сърчаджиева твърди, че все още не може да проумее, че случващото се е истина.  „Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад. И никой няма как да ми помогне. С това ще трябва да се справя само и единствено аз. Обаче аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знае накъде. Не знам, не знам, не знам как, не знам защо, не искам да ми се случва. Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен”, споделя актрисата.

И допълва: „Сядам, забивам в една точка, нищо не искам да правя, да не помръдна“.Актрисата е на мнение, че изкупува грешки от минал живот, за да изпита цялата тази болка днес.

„Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка”, споделя Александра.

Впечатление прави фактът, че Алекс е сменила цвета на косата си. Тя дълги години бе блондинка, но след тежката загуба е минала в по -тъмни нюанси между кафяво и червеникаво.