Жените постоянно се опитват да покорят представителите на силния пол,  установявайки почти абсолютна власт над тях. Някои успяват да достигнат целта си много лесно, други успяват да привлекат обекта на желанията си само до леглото... До сериозна връзка и венчило обаче стигат само онези момичета, които са успели да разберат как да накарат половинката си да се привърже към тях.  

Френският писател Андре Мороа казваше, че фразата "ти не ме обичаш повече" е най-неразумното нещо, което една жена може да каже на мъжа до себе си си. "Дори може да го убеди в това!", обичаше да повтаря той на читателките си. 

Всъщност, наистина си струва да проявяваме  гъвкавост в отношенията с половинките си. Днес от  ще ви представим малък списък с хитрости, с които ще успеете да опитомите и задържите завинаги до себе си и най-свободолюбивия мъж! Освен тях, разбира се, ще са ви нужни и малко чар, магия, както и познаване на мъжката психология. Започваме!

Бъдете на негова страна 

Ако се отнасяте към неуспехите му с разбиране и не спирате да го подкрепяте, той ще престане да вижда във вас съдник, а съюзник, с когото може да говори за всичко.

Дори когато се препъне, той ще бъде приятно изненадан, ако вместо бурната критика, срещне разбиране или опит да намерите нещо хубаво в случилото се. 

Имайте му доверие

Всеки човек има нужда от свобода. Това че сте заедно, не означава, че той няма право да прекарва по няколко часа с приятели. Жената не трябва да се стреми да бъде център на вселената на партньора си, защото той все още има родители, работа, стари приятели, хобита и навици, от които просто е невъзможно да се откаже.

Покажете на човека до себе си, че нямате намерение да отнемате свободата му и да променяте живота му и той ще се чувства много по-уверен във връзката ви. 

Проявявайте интерес

За всеки мъж е много важно да знае, че на любимата му не й е все едно. Че не й е безразлично какво мисли, какво чувства, къде се намира, дали е щастлив или страда, сложил ли си е шапката, изял ли си е закуската...

Колкото повече хората говорят за истинските си чувства, толкова по-малко проблеми имат. Не игнорирайте тъгата в погледа му, дори ако сте скарани и той се е затворил в себе си. Може би в точно този момент той има най-голяма нужда от вас. 

Останете загадка 

Жените от по-старото поколение обичат да казват, че не е добре да се разкриваме напълно пред един мъж. Това си е направо голям майсторлък - да живеете заедно толкова много години, а все още за него да сте като непрочетена книга, в която всеки ден да намира по нещо ново. 

За да бъдете изключителна, понякога е достатъчно просто да не разкривате обикновени детайли от живота си пред другите.

Накарайте го да се гордее с вас

Мъжете обичат да се гордеят с избраниците си. Това е едва ли не една от най-силните положителни емоции в живота им. За да не спирате да го изненадвате, е добре всеки ден да се учите, развивате, да бъдете открита за експерименти, да трупате опит и да споделяте с него новите неща, които сте научила.

Умението на жените да изразяват красиво гледната си точка, най-вече пред приятелите му, очарова силния пол. Те никога няма да изпуснат онази, която буди искрено възхищение в околните.  

Смейте се заедно 

Ако вече сте влязла в живота му, се постарайте да станете за него източник на радост и вдъхновение, а не на проблеми и скандали. Представителите на силния пол мислят асоциативно.

Мъжете, подобно на молците, летят към светлината, към позитивно настроените момичета, с които е много лесно да извървиш трънливия път на живота. Мъжете не искат да попаднат в ситуация, в която постоянно има сълзи, недоволство и недоразбиране. Една караница се оправя много по-лесно с малко хумор, отколкото с безкрайно цупене.  

От време на време не му се мяркайте пред очите 

От време на време му давайте по малко свобода, за да започне да тъгува по вас и да му се прииска отново да ви притисне в обятията си. Това е много правилен тактически ход, към който са прибягвали всички дъщери на Ева.

Раздялата лекува всякакви обиди, слага всичко на мястото му и връща предишната страст и огън във връзката. Понякога е достатъчно да не се виждате за ден или два и той няма да иска да се отделя от вас и за минута. Дайте на партньора си време да остане насаме със себе си и той ще започне да цени още повече минутите, което прекарва в компанията ви. 

Носете дрехите му 

Момиче в мъжка риза, тениска или суитчър изглежда невероятно крехко, секси и много мило. Когато тя е като заложник на вещите му, мъжът чувства, че я защитава. Тя мирише на парфюма му и следователно му принадлежи изцяло. Изглеждайки по този начин, жената казва на другите, че е заета и никой не се осмелява да я докосне.  

Подарявайте му смислени подаръци

При подаръците не са важни цената или мащаба, а желанието да решите някакъв проблем или да дарите някого с приятни емоции. Добре е да забравите за класическите подаръци под формата на чорапи и дезодорант и да се вгледате по-внимателно в нуждите на своя партньор - какво харесва, какво го кара да се усмихва, какво му липсва и за какво мечтае.

Отнасяйте се с чувство към неговите желания и го изненадайте с нещо, което ще му е полезно на 100%.  Обърнете внимание на опаковката. Картичка, изпълнена с мили думи за любов и благодарност към основния подарък не е старомоден трик, а ключ към укрепване на връзката.  /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!