Още по темата
21.02.2019 / 15:02

Лидерът на ГЕРБ в Общинския съвет на Варна с откровение: Бързо свикнахме да ни е хубаво!

Лидерът на групата съветници на ГЕРБ в Общински съвет – Варна Марица Гърдева отново публикува свой спомен, с който възхвалява постигнатото в града по време на управлението на кмета Иван Портних и партията, която двамата представляват.

Този път тя се връща четири години назад, за да отчете, че тогава централната част на морската столица е придобила европейски вид. Ето какво публикува тя във Фейсбук:

Напълно разбираемо, Гърдева не споменава всички трудности и неудачи, изправили обновяването на варненския център на ръба на провала. Безобразното нареждане на паветата на площад „Независимост“ и по пешеходната част на бул. „Княз Борис I” беше истински скандал, сравним само с този около скорошните ремонти в центъра на София.

Не случайно на някои места паветата бяха преподреждани по четири – пет (!) пъти, докато се постигне задоволителен резултат. И въпреки това някои от тях можеха да се вадят... с маникюр, както показва тази снимка на „Петел“, заснета в този период.

В днешно време всъщност голямото разочарование от ремонта на центъра обаче не е настилката (облицовката на зелените площи около съда продължава често да пада и стои така с месеци), а фонтаните.

Водните съоръжения до Дупката и в градинката зад театъра почти не работиха през това лято, а големият фонтан на площад „Независимост“ вече отдавна не е функционира с обещания си блясък през топлите месеци. Припомняме, че шадраванът трябваше да е истинска забележителност от звук и цвят с рекордно висок воден стълб. Който го е видял миналото лято едва ли е бил особено впечатлен. И това се случва само няколко години след пускането му...

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html