Само преди няколко часа отпубликувахме . Оказа се обаче, че половинката на принц Хари имаше съвсем други занимания. 

Преди дни Меган Маркъл замина за Ню Йорк. За първи път откакто стана херцогиня на Съсекс тя посети родната си страна. В Голямата ябълка неколцина приятелки на бившата холивдувска актриса й направиха бебешко парти. Сред знаменитите дами, които празнуваха бъдещата на поява на нов принц или принцеса на Великобритания бяха Амал Клуни, Абигейл Спенсър, дизайнерката Миша Нону, стилистката Джесика Мулруни и известната тенисистка Серена Уилямс.

Съвсем очаквано още щом Меган кацна на американска земя редица папараци започнаха да я следват по петите. Те уловиха съпругата на британския принц Хари в доста стилно облекло.

След тридневен престой в Ню Йорк Меган се отправи към летището, където трябваше да хване самолета обратно за Лондон.

Но на излизане от хотела й папараците я уловиха в доста странен вид. Подобно нещо не се бе случвало в британското кралско семейство от незапомнени времена, а никоя друга кралска особа от женски стил не си бе позволявала да бъде уловена от фотографи така.

Скандалното в случая бе облеклото, което Меган бе избрала. Визията й по никакъв начин не отговаряше на ранга й на кралска особа, а по-скоро на обикновена американска майка тръгнала на разходка из Голямата ябълка.

Все пак е важно да отбележим, че Меган е в доста напреднала бременност – тя трябва да роди през април месец, и може би заради полета до Лондон е заложила на удобно облекло.

Бившата холивудска актриса и настояща британска херцогия бе носеше черен клин от Lululemon и суичър с качулка на Ingud & Isobel. Маркъл не обута с маратонки Adidas, а за връхна дреха бе заложила на бежово палто. 

Освен това тя имаше на главата и черната бейзболна шапка с надпис Rectify (вероятно подарък от нейната приятелка Абигейл Спенсър, която участва в сериал със същото има). Херцогинята носеше в ръка и доста голяма чанта от „Кюяна Ле Сюд“. 

В същото време Меган нежно държеше корема си, който вече изглежда доста голям – жест, който тя напоследък прави постоянно. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!