След броени минути започва една от най-дълго очакваните премиери на тази година. В Сан Франциско, точно в 21:00 българско време започва Unpacked събитието на Samsung, на което предстои да видим новите S10 модели на компанията.

В Bill Graham Civic Auditorium ще видим най-вероятно и първият сгъваем смартфон на компанията – Fold, наред с моделите, чиито имена най-вероятно ще са S10 и S10 Plus, както и „евтиния“ S10E. За тях може би вече знаем почти всичко, но дали е вярно и дали ще има още нещо – предстои да разберем.

Galaxy Fold

Това устройство в разгънат вид има 7,3-инчов екран с резолюция 2152х1536 пиксела. Прототипът имаше един дисплей и на обратната страна с размер на диагонала 4,58 инча и резолюция 1960х840 пиксела.

Според уеб портала Samsungmyhub, смартфонът Samsung Galaxy Fold е супер флагман с поддръжката на 5G мобилните мрежи, оборудван с тройна и двойна камера, идентични на използваните в Galaxy S10+.

Основни технически особености на Galaxy S10:
  • Super AMOLED дисплеи с поддръжката на 10-битов цвят
  • Обратно реверсивно безжично зареждане, с помощта на което смартфонът може да зарежда безжични слушалки, смарт часовници, смартфони и други устройства с безжично зареждане
  • Вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци с неголяма сензорна област
  • Вградена в екрана предна камера с резолюция 10 мегапиксела с оптична стабилизация на изображението, мощна система за автоматично фокусиране и възможност за заснемане на 4К видео
  • Предната камера на Galaxy S10+ има сензор за дълбочината на изображението
  • Смартфонът може да бъде отключван чрез докосване на скенера за пръстови отпечатъци
  • Подобрена е възможността за правене на свръхскоростни видеа: сега може да се записват 0,4-0,8 секунди подобно видео, докато преди можеше само 0,2-0,4 секунди

Наслаждавайте се на видеото, а по-късно очаквайте и първи досег до новите устройства, видео и допълнителна информация, тъй като Kaldata отново е на мястото, където новините се случват.