Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков похвали играчите си за демонстрираното от тях през вторите 45 минути при победата с 3:0 като домакин на Дунав (Русе). “Виолетовите” започнаха изключително силно пролетния дял у нас, като дадоха сериозна заявка, че до последно ще се борят да попаднат сред шестте най-добри отбора у нас в плейофите.

“Безпроблемни успехи няма. Много умна игра на моите момчета през втората част. Няма как да бъда доволен от всичките 90 минути обаче, ако искаме да се сравняваме с тези, които ще се борят за шестицата. Радвам се, че през втората част бяхме много ефективни. Успяхме да отбележим бързо и да се успокоим”, коментира старши треньор на Етър след изключително силния пролетен старт в елита.

“Аз си върша работата, хората се радват. Какво по-добро от това? Ако моите играчи искат да бъдат част от шестицата, трябва да бъдат по-постоянни. След следващите два мача ще знаем реално какви са възможностите пред нас. За да атакуваме евротурнирите, трябва да имаме поне 4 пъти повече бюджет. Целта ми е да стигнем колкото се може по-високо. За мен, като треньор, ще е много по-добре да сме сред първите шест отбора”, допълни още Балъков.