Ботев Пловдив се изправя днес от 17:30 часа на базата в Коматево срещу Славия. Пред старши-треньорът на Ботев Пд стои дилемата, дали да стартира с новия си нападател Доре или да играе в нападение с Антонио Вутов. По-скоро Николай Китов ще заложи на първото. На вратата на канарчетата ще е Даниел Кайзер, а пред него двойката централни бранители е от ясна – по-ясна: Кристиян Димитров – Димитър Пиргов. На левия бек ще застане Лазар Марин, а на десния Перейра. Пред четиримата бранители ще застане Радо Терзиев.

По крилата ще оперират Тодор Неделев и Карачанаков, а в средата на терена Вутов и Балтанов. В атака ще е Доре. Ако Белия реши Доре да започне срещата на пейката, то Вутов ще заеме мястото на върха на атаката, а Васил Шопов ще застане в средата на терена до Балтанов.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.