Пищната танцьорка и уебкам модел Христина Андерсън влезе в конфликт с участничката в „Мис Силикон“ Илона Попова, вече Георгиева, тъй като наскоро силиконката сключи брак, узна HotArena.

 

Въпреки че и двете делят една обща кауза, а именно да защитават и помагат на бездомни, болни и бедстващи животни, това не попречи на двете красавици да се сдъвчат.

 

От няколко дни Илона проявява злоба или избива комплекси както твърди Христина в коментарите, които ще видите по-надолу. „В първия момент помислих, че на снимката е  Станка Златева...", написа Илона под снимка на пищната блондинка.

 

"Аз като гледам твоите Мис Тигрова започва да ми изглежда по-симпатична“.

 

От няколко дни се опитваш някакви комплекси да избиваш относно мен и клиповете, които публикувам едва ли не, съм използвала твои думи, чакай не си ги измислила ти тези думи, че да са твои.

 

Не си интересна нито ти, нито циците ти от 10 хиляди, нито "сложената" ти усмивка. Спри да си мислиш, че всеки говори, мисли или се опитва да прилича на теб. Светът не се върти около теб Илона!

 

Не ме ли закача някой, мълча си ама захапе ли ме ще го изнеса на палатка. Живей си живота там с твоите 43 килограма, ако щеш и 40 стани и не се занимавай с животите на хората!“, посече я грубо Христина.

 

Илона отрече да е казвала подобно нещо и че някой използва нейни думи, но имаме доказателства за това, че е говорила подобни неща. Още подробности вижте от снимките в галерията по надолу.