Община Минерални бани предизвика много симпатии на 36-ото Международното туристическо изложение Ваканция&СПА експо в София, което бе открито от министъра на туризма Николина Ангелкова.

Щандът на Минерални бани е с напълно обновена визия. На първа линия върви новия филм за туристическите забележителности на територията на общината. За първи път филм за общината е дублиран на още два езика – английски и турски. Тук са и представените за първи път туристически карти на региона, които получиха много високи оценки, както от министъра на туризма Весела Ангелкова, така и от официалните лица, посетили щанда.

Според министър Ангелкова, представеният подход можел да бъде пример за останалите общини, които развиват туризъм. Правителството и екипът на Министерството на туризма застават зад всяка инициатива, представена от бизнеса и общините, която разкрива огромния туристически потенциал на България и специфичните продукти на регионите.

Само с общи усилия можем да надградим постигнатите рекордни резултати в сектора през последните три години, заяви тя при откриването на най-големия и престижен форум в туризма у нас и един от най-авторитетните на Балканите.