Мегз се похвали с подарък от ареста по случай Св. Валентин. В инстаграм модната дизайнерка качи клипове с букет с червени рози и плюшено мече, които са подарък от Румен Рончев. 

Той беше арестуван в средата на януари за обсебване на джип на лизингова компания. 

Освен него по делото са обвиняеми дизайнерката и звезда от “ВИП Брадър” Миглена Каканашева-Мегз и братовчед ѝ Антон Лесов. Последните двама са на свобода с парични гаранции. На първото заседание Рончев обяви, че Мегз го е вкарала в схема и се опитва да открадне бизнеса му, което потвърди и съпругата му - Зорница. Според нея Мегз е бивша любовница на Румен Рончев.

Родната дизайнерка обаче твърди, че Рончев й е мъж и той й изпраща цветя от ареста. "Изживях най-големият кошмар в живота си, отдавна не съм била толкова щастлива и затова днес ще си позволя да говоря, искам да ви покажа причината за моето щастие" с тези думи Мег показва подаръкът от Рончев и продължава "Това е от мъжът ми, предстаяте ли си той е намерил начин, дори и от ареста да ми изпрати."

Мегз показа и картичката към подаръка. 

"Имах чувството, че всеки ден не знаех дали съм жива, дали съм умряла, дали ще оцелея на следващия ден. Но справих се, защото се справих с фирмата. Аз винаги съм била от онези романтични глупачки, за които едни цветя означават всичко, но сега той там ( в ареста) се е сетил, намерил е начин да ме зарадва и въобще му е пукало, какво ще получа на този ден, да не съм сама. Щаслтлива съм много", разказва в историята си на инстаграм Мегз. 

“Тя симулира, това са циркове”, заяви съпругата на бизнесмена Зорница Рончева, която дойде в залата с дъщеря си.

Румен Рончев, Мегз и братовчед ѝ са обвинени, че са обсебили джип на лизингова компания. Обявили го за краден, но го скрили в имот на техен близък и откраднали части от него. Мегз е подбудител на измамата.