Охранителят на клона на банка ДСК, който беше обран тази сутрин, е бил напръскан със спрей, но въпреки това е успял да натисне паник бутона.

Тази сутрин, към 8.36 часа, в полицията постъпил сигнал за грабеж, извършен от банков клон в столичния квартал "Сухата река". Според съобщената информация, човек с маска и въоръжен влязъл в обекта, заплашил служителките и, след като използвал спрей, отнел сума пари.

Няма данни за пострадали хора. Незабавно са предприети оперативно-издирвателни действия, изясняват се всички факти и обстоятелства около случая. В банковия клон текат огледи.

Охранителят на банковия клон, който е бил напръскан със спрей от обирджията разказва пред новини.бг, че в банката е влязъл висок и едър мъж с маска на лицето, насочил е пистолет към него и е казал: парите и валутата, след това веднага го е напръскал в лицето със спрей. Охранителят, за щастие, е успял да натисне паник бутона. Той не си спомня нищо след като е бил напръскан. Всички служители от банковия клон са силно изплашени от случилото се.