Днес предиобед „зелените” направиха заключителна тренировка, а в края на заниманието треньорът Николай Митов им съобщи, че следобед имат почивен полуден, който могат да изпозват както намерят за добре. Решението бе прието с облекчение от футболистите, които ще изполват времето за финален шопинг и релакс.

Утре “зелените” ще поемат обратния път към Пазарджик.

Повече от две седмици продължи режимът на хебърци в южната ни съседка. През това време Николай Митов тренираше футболистите си почти всеки ден двуразово, а между заниманията пазарджиклии изиграха и четири контролни мача.

В първата си проверка Хебър отстъпи с 0:3 срещу дубъла на руския Арсенал (Тула). След това хебърци записаха загуба с 1:2 от сръбския Земун (Белград). В тест номер 3 пазарджиклии победиха с 1:0 Сегед (Унгария), а в последния си спаринг отстъпиха с 0:1 на Рух (Брест) от Беларус.

До началото на пролетния полусезон Хебър ще изиграе само още една контрола – в петък срещу Ботев (Гълъбово). Тази проверка ще се състои на стадиона в Мъглиж от 13 часа.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.